Skal du have legetøj med historier i?

De fleste børn kender universet omkring Paw Patrol og Adventure Bay. Det spændende univers fra serierne har udviklet sig til også at blive et væld af legetøj, som er højt skattet af børn over hele verden. Det farvestrålende, funktionelle legetøj gør det muligt at fortsætte legen, når serien er slut. Børnene kan udvikle videre på de historier, de har set rulle ud på skærmen. Det er legetøj af høj kvalitet og spækket med potentiale til historiefortælling.

For bare ti år siden kendte ingen til Paw Patrol. I dag er figurerne i Paw Patrol verdenskendte og elskede af de børn, der følger med i serierne og involverer sig i det fantastiske univers. De skønne hvalpe og deres redningsaktioner og sjove løsninger er blevet et gigantisk hit, og børn elsker at lege med legetøjet, som er kommet i forlængelse af seriens succes. Det er sjovt at lege med Paw Patrol, og det er sjovt at hjælpe til med at holde Adventure Bay godt og rart.

Hjælpsomhed og empati er plusord

Der er syv vigtige figurer i Paw Patrol. Hjælp Ryan og de seks hvalpe med at holde orden på Adventure Bay. Du kan få dem alle som legetøjsfigurer, og du kan få alle mulige sjove og smarte maskiner, der passer til. Der er mange timers god leg i legetøjet fra Paw Patrol. Når legen først er kommet i gang, er den ikke til at stoppe.

Serien om Paw Patrol blev udviklet i Canada tilbage i 2013 og har siden gået sin sejrsgang verden over. Der er tale om en serie, der bygger på sunde, menneskelige værdiger som hjælpsomhed og empati. Værdier vi alle hylder, og som børn har godt af at lære og lege med. For det er i legen, vi udvikler os, ikke bare motorisk, men også mentalt.

Søde hvalpe, der hjælper

Og hvem elsker ikke de søde små hvalpe fra serien, der har givet karakterer til disse figurer og små sjove opfindelser? Der er i hvert fald mange fans rundt omkring på kloden, og universets kvaliteter vækker glæde hos børn og voksne i mange lande.