Kontormøbler for De Innovative og Futuristiske Typer

Kontormøbler

Er du konsulent, innovatør, opfinder eller designer? Hvis du svarer ja til dette, så er den måde du har opsat dit kontor på, og de kontormøbler du har valgt at købe, meget anderledes i forhold til dem, der arbejder i andre erhverv. Du har brug for et stort arbejdsområde med tegnebræt, og områder hvor du kan arbejde med dit forskningsmateriale og dine CAD/CAM-computere med fladskærme. Du har sandsynligvis også brug for flere stole, end de fleste andre.

Du vil sandsynligvis gerne have en kontorstol med hjul, så du kan komme rundt til alt, mens du arbejder på computeren. Samtidig vil du også gerne have en høj stol, måske også med hjul, så du kan have en behagelig arbejdsstilling ved dit designbord. For den innovative tænker er dette ikke den normale type arbejdsplads. På de fleste arbejdspladser er du nok desværre nødt til, at være tilfreds med et normalt skrivebord og en kedelig normal type stol. Du er bedre end det, du er designer og klar til at genskabe verden!

Derfor skal dit kontor, og det lille stykke af verden som du har råderet over, afspejle det større billede. Dit kontor skal være et sted for motivation, inspiration og noget, der provokerer og inspirerer dit sind til at tænke, føle og løse verdens udfordringer. Hvis du har et hjemmekontor, kan du også med stor fordel have store vinduer med udsigt. Måske kan du få åbnet op for nyskabelse og evnen til at tænke uden for de konventionelle rammer, fordi du befinder dig i et rum der bryder med normen.

Det kan måske lyde dumt, at bruge så meget tid på at tænke over, hvilken type kontormøbler der vil give dig den mest inspirerende produktivitet. Men for en innovativ futuristisk person, er det præcis det, du skal gøre. Jeg anbefaler et buet skrivebord, hvor du kan komme til alle sider af det, og et tegnebord oplyst af Ph lamper, og gerne nær vinduet. Nogle gange skal du stoppe op i dit arbejde, og kigge nogle sekunder eller minutter ud af vinduet. Lad dit sind lade op, og du føle gnister af innovation, der løber gennem dit sind. Jeg håber faktisk ganske inderligt, at du vil overveje dette.

Sørg også for, at omringe dig selv med inspiration. Det kan både være ting, du tidligere har lavet, eller designs, billeder og planer fra folk, du føler dig inspireret af. Nogle ynder også at hænge plakater op med motiverende ord, sætninger og billeder. Hele idéen er, at stedet skal være produktivt – det er lige meget hvad andre synes om indretningen, så længe det gør dit arbejde lettere, sjovere eller bedre. Hvis du har brug for at arbejde sammen med andre på dit kontor, må du selvfølgelig tage højde for det – men undgå at gå alt for meget på kompromis. Hav måske et lærred eller et gardin til du bruge til at gemme en ”grim” (men inspirerende) væg, og have skuffer du hurtigt kan gemme ting ned i, og tage dem op fra igen.