Giv dine vægge nyt liv

Er man træt af at gå rundt og se på de samme hvide vægge derhjemme? Er man samtidig vild med gør-det-selv projekter, så kan man overveje at male om. Det kan være et sjovt projekt, uanset om man er selv, eller det er med hele familien. En meget populær ting at male væggene med lige for tiden, er kalkmaling.

Man kan købe kalkmaling af god kvalitet online på Decofarver.dk. Kalkmalingen er blevet utrolig populær. Det er der gode grunde til. Kalkmalingen giver et helt særligt udtryk på væggene. Denne type maling er interessant, fordi den ikke er helt glat. Det ser nærmest levende og dynamisk ud, når malingen kommer på væggen.

Hvorfor vælge kalkmaling?

Har man lyst til at få et lidt råt og industrielt hjem med malede vægge, er kalkmaling et oplagt valg. Man kan male mange forskellige slags overflader med denne type maling. Samtidig kan det også være et sjovt projekt, hvis man er den kreative type. Det kan være sjovt at give sit hjem nyt liv indimellem. Her er væggene altså også et godt sted at starte.

Sådan fungerer kalkmaling

Der findes mange forskellige slags farver kalkmaling. Dog kan det være svært at bestille malingen online. Det er det, fordi farven på skærmen ikke altid stemmer overens med farven i virkeligheden. Derfor kan det være en god ide at bestille et farvekort, inden man vælger farven. Når man har malet en gang med kalkmalingen, er den igen klar til at males over efter 4 timer.

Det kan være svært at vide præcis, hvor meget maling man har brug for. De kommer i bøtter, der rækker til omkring 8-10 m2 pr. liter. Er man i tvivl om mængden, kan man blot kontakte hjemmesiden.

Mal selv derhjemme

Det er primært vægge og loft, som man kan bruge kalkmalingen til. Det er desuden meget nemt at gøre det selv. Møbler kræver en anden type maling. Inden man påfører kalkmalingen, kan det være en ide at grunde væggene først. På den måde får man et meget ensartet og flot resultat. Man kan til fordel se en video på Decofarver.dk.