Du Kan Lære at Lave Ethvert Måltid

Jeg kender rigtigt mange mennesker, der påstår at de ikke kan finde ud af, at lave mad. De er helt sikre på at de er ubrugelige i et køkken, og har blot accepteret det som et faktum i livet. Det synes jeg er synd. Ikke bare fordi, at de så er bundet til at spise kedelige pasta-retter eller dyr restaurant mad resten af livet, men også fordi de mister hele oplevelsen omkring selv at lave mad og derefter spise noget, man selv har kreeret. Derudover synes jeg det er synd, når folk skaber begrænsninger for sig selv. Hvis du sætter en mand i fængsel, er det ofte ingenting i forhold til den mængde frihedsberøvelse han allerede udsætter sig selv for i sin hjerne.

Det er derfor jeg skriver denne artikel. Fordi jeg ønsker at oplyse alle mennesker derude om, at selv de kan skabe et lækkert måltid i et køkken. Det er nemlig ikke raketvidenskab at lave god mad. Specielt nu om dage, hvor der er opskrifter til alting at finde på internettet.

For det er nemlig hele hemmeligheden bag, at kunne lave ethvert måltid: gode opskrifter. Du behøver nemlig ikke at blive en stjerne-kok for at kunne lave god mad. Folk har nemlig helt forkerte idéer om, hvad det vil sige at kunne ”lave mad”. De har den her idé om, at man er nødt til at have et vildt detaljeret kendskab til madlavning, og en masse erfaring, for at kunne lave noget lækkert i et køkken. Hvis du kan læse, og har de helt simple måle-apparater ved hånden, så kan du nemlig lave hvad som helst, og det vil med sikkerhed smage godt. Opskriften er nemlig skrevet af en, der har det detaljerede kendskab, den store erfaring og har lavet en masse eksperimenter for at finde den helt nøjagtige opskrift til den gode ret. Din eneste opgave er, at gøre som der står, og så vil du få samme resultat som den professionelle!

Der er så selvfølgelig god chance for, at du begynder at blive bidt af madlavning, når du først har fulgt et par gode opskrifter og hørt folks rosende komplimenter, når de smager din mad. Hvis det sker, jamen så vil du nok selv begynde at eksperimentere, og lægge mærke til alle detaljerne i madlavningen. Så når du et punkt, hvor du selv kan opfinde eller fintune nye opskrifter, i forhold til din egen smag. Men det er altså en mulig vej du kan gå efter at have lavet en masse lækker mad ved at følge opskrifter – ikke et krav for overhovedet at komme i gang!

Det svarer lidt til, at en virksomhed aldrig holder møder, fordi de endnu ikke har et mødebooking system. Sådan et system til møde booking vil selvfølgeligt gøre det nemmere at samle alle folk, og sørge for der sker noget. Men man er nødt til at holde et møde først, for at aftale at man skal have et mødebooking system, for ellers vil det aldrig ske. Det første møde må man altså så holde på den gammeldags facon. Efter de første par møder, får man så anskaffet sig systemet, og så kører man på et helt andet niveau.